Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vlissinger verzet zich hevig bij aanhouding

Toegevoegd: 23-01-2015, 20.11 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 44-jarige inwoner van Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag onder verzet aangehouden.

Rond 02.10 uur zagen agenten de man zonder fietsverlichting over de Nieuwe Zuidbeekseweg rijden. Zij gaven hem het bevel om te stoppen, maar daar gaf de fietser geen gehoor aan. Hij fietste er met verhoogde snelheid vandoor. In de bocht aan de Toutenburg ging hij met zijn fiets onderuit. Hij hield er een bloedneus aan over.

Nog steeds wilde hij niet meewerken en schold de agenten uit. Toen hij vervolgens werd aangehouden, verzette de Vlissinger zich hevig en schopte één van de agenten. De dronken man is overgebracht naar een politiecel. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het plegen van verzet, belediging, fietsen zonder verlichting en openbare dronkenschap.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (24-1-2015 om 17:09)
Fietsen zonder licht is 2 tientjes. Het zal nu wel een dure worden.
Jan (24-1-2015 om 12:45)
In zulke gevallen een hond erbij ,die zet hem direct stil en is gelijk een oefening voor de hond, dan stopt hij de volgende keer wel en dan heeft de politie hem alleen maar in te laden en geen excuus voor deze gasten
dronken (24-1-2015 om 01:03)
ach, enge plaatjes zetten op sigaretten. maar op alcohol geen waarschuwingen. want als je zie en hoor wat alcohol allemaal te wee breng, zou je verwachten een etiket te kunnen lezen met de gevaren van alcohol.