Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen gooien scooter in het water

Toegevoegd: 25-01-2015, 11.45 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen nacht  zijn vijf mannen aangehouden op de Grote Kade in Goes voor baldadigheid en vernieling van een bromfiets.

Omstreeks 04.37 uur werd de aandacht van de politie getrokken naar een vijftal mannen die vlak bij de kademuur in de weer waren met een bromfiets. Eén van hen probeerde het voertuig te starten en eromheen stonden enkele maten die één en ander filmden. Twee minuten later werd de bromfiets met kracht het water ingeduwd. Agenten hebben de mannen vervolgens direct aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Allen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De mannen van 20, 21, 22, 24 en 25 jaar zijn afkomstig uit Herkenbosch.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (25-1-2015 om 15:51)
Ik hoop dat ze zonder pardon zelf die scooter uit het water hebben gehaald die gasten ,dan laten ze het wel de volgende keer ,ook voor alle kosten op laten draaien zoals overnachting in het kot ect ect
marleen (25-1-2015 om 12:15)
laat ze gewoon de nieuwprijs van die scooter betalen en nog goede schade vergoeding ook zal ze leren