Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooterdieven opgepakt in Souburg

Toegevoegd: 25-01-2015, 12.28 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Op de Karolingenbaan in Oost-Souburg zijn zaterdagavond twee jongens aangehouden voor het stelen van een scooter. Zij zijn voor verhoor vastgezet in een politiecel.

Een oplettende omwonende zag de jongens met de scooter lopen. Omdat hij het niet vertrouwde belde deze de politie. Aan de hand van het opgegeven signalement werden de jongens kort na de melding aangehouden. De scooter bleek inderdaad gestolen te zijn. De eigenaar heeft aangifte gedaan van diefstal.

De jongens van 15 en 19 jaar, respectievelijk afkomstig uit Ossendrecht en Middelburg, zijn voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750