Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt man met mogelijk vuurwapen

Toegevoegd: 25-01-2015, 14.06 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Op het Stationsplein in Hulst heeft vanmiddag  rond 12.38 uur een incident plaatsgevonden waarbij een man mogelijk met een pistool heeft staan zwaaien. De politie zoekt getuigen.

Aan dit incident is een ruzie in een supermarkt vooraf gegaan. De verdachte is vervolgens weggereden in een blauwe Ford Mondeo met een Belgische kentekenplaat. Omstanders wisten te vertellen dat de man tussen de 50-60 jaar en gekleed was in een blauwe spijkerbroek en dito jasje. Hij is ongeveer 1.90 meter lang. In zijn gezelschap zou een kleine vrouw hebben gestaan met een Aziatisch uiterlijk.

De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben dat de man met een pistool heeft staan zwaaien. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-1-2015 om 11:36)
Het moet niet veel gekker worden , straks moeten we nog met een tank om boodschappen.
Cookie-instellingen beheren