Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Engelsman probeert auto van weg te drukken

Toegevoegd: 28-01-2015, 11.43 uur
Door: Rolf de Feijter

VROUWENPOLDER - Dinsdagmiddag is op de N57 bij Vrouwenpolder een 24-jarige Engelsman aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, nadat hij eerder geprobeerd had een autobestuurder van de weg te drukken.

Eerder die middag was het slachtoffer door Engels sprekende mannen benaderd. Zij boden aan om bij hem asfalt te leggen op zijn erf. Op dit voorstel is hij niet ingegaan. Omdat het slachtoffer het niet vertrouwde is hij achter de vrachtwagen en de twee pickup trucks van de Engelsmannen aangereden om de nummers van de kentekenplaten te noteren. Toen de Britten dit door hadden, probeerden zij hun achtervolger met hun voertuigen van de weg te drukken. Het slachtoffer belde vervolgens direct de politie.

Ter hoogte van de rotonde bij Vrouwenpolder werd de bestuurder van de vrachtwagen aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag en het illegaal storten van asfalt. Daarnaast heeft hij een boete gekregen voor losliggende lading en is zijn rijbewijs ingevorderd. De bestuurders van de pickup trucks wisten te ontkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niemandsverdriet (29-1-2015 om 08:45)
Verkapte poging tot moord?????? Elke ochtend rijden wij van Dirksland naar Serooskerke via de Zeelandbrug en hebben bijna elke dag te maken agressie niet alleen wij maar ook andere mensen zo ook vanochtend zagen we een kleine witte auto rijden die reed gewoon iets harder dan 100 werden we ingehaald door een bestelbus ws iveco die gewoon over de doorgetrokken streep ons inhaalde en vervolgens asociaal ging kleven bij die mensen waarop deze man recht een invoegstrook op reed om de agressor er langs te laten.Even later sloeg dat busje af bij KamperlandLaatst troffen we iemand aan die een pistool in de auto had reden agressief gedrag tsja toch vinden wij juist dat goed.
luctor (28-1-2015 om 15:53)
als je de reacties leest vraag ik me af waar het geduldige en verdraagzaam volkje nederland is gebleven. Wat niet wilt zegen dat ik het gedrag van die engelse heren goedkeur
my big fat greek wedding moet wel betaald worden (28-1-2015 om 13:50)
moet je als nederlander eens in engeland proberen te gaan werken. maar in dit land ? hier is iedere oplichter welkom, dat is goed voor rutte zijn economie. en uw economie ? overgeleverd aan het tuig. maar grenzen sluiten om het gajus buiten te houden ? welnee, den Haag lokt ze hier expres heen juist.
job (28-1-2015 om 13:47)
Ik heb daar nog filmbeelden van zal ze van de week op de site zetten.
Zeeuw (28-1-2015 om 13:02)
Deze criminelen bivakkeren al jaren op een camping in Axel.
Tom (28-1-2015 om 12:27)
Goed gereageerd door het slachtoffer en door de politie! Dit weerhoudt die gekke Engelsen misschien weer even van hun illegale werkzaamheden!
Cookie-instellingen beheren