Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw breekt heup door honden

Toegevoegd: 28-01-2015, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op de Westhavendam in Ritthem is maandag 19 januari een 70-jarige vrouw van haar fiets gevallen nadat drie spelende honden tegen haar opsprongen. Het slachtoffer heeft daarbij haar heup gebroken.

De Middelburgse fietste die dag omstreeks 14.25 uur nabij de slagboom bij Fort Rammekens aan de Rammekensweg. Het slachtoffer wist nadien te vertellen dat zij in de omgeving los van elkaar een man met een hond en een vrouw met twee honden heeft zien lopen.

Deze herderachtige honden zouden met elkaar gespeeld hebben en daarbij tegen de fiets van de vrouw gesprongen zijn. Volgens het slachtoffer heeft de vrouw rossig haar. De man heeft een fors postuur en een kaal hoofd. Hij zou tussen de 165 en 170 cm lang zijn geweest.

De politie verzoekt beide hondenbezitters zich te melden via 0900-8844 om een verklaring af te leggen. Ook is zij op zoek naar mogelijk andere getuigen van dit onfortuinlijke incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (29-1-2015 om 21:08)
Daar ben je lekker mee. Dat de vrouw gewond is achtergelaten is strafbaar! Honden mogen idd niet zomaar los lopen, je moet ze wel onder controle houden. Normaal gesproken ben je volgens mij verzekerd voor schade die je hond aanricht. Heel veel sterkte en Beterschap voor de mevrouw.
verantwoordelijkheid (29-1-2015 om 08:48)
@ vlissingse: tjonge, wat ben jij dom zeg....... Als honden al ergens los mogen lopen is het altijd: MITS ZIJ GEEN OVERLAST OF GEVAAR OPLEVEREN. Als ze dus ergens los mogen lopen, betekent dit niet, dat de honden daar alle rechten hebben en 100% vrij zijn om te doen wat ze willen. Of de hond er wat aan kan doen of niet, de eigenaars blijven altijd verantwoordelijk voor de daden van hun honden. Deze eigenaars waren, of zo ver van hun honden verwijderd, dat ze het ongeluk niet gezien hebben, of ze waren zo asociaal dat ze deze vrouw willens en wetens aan haar lot hebben over gelaten. In beide gevallen waren de hondeneigenaars WETTELIJK dus behoorlijk fout...............
jan (28-1-2015 om 22:20)
fout Vlissingse!,ze mogen los ,dat is waar,maar als eigenaar hou jij ze in de smiezen en weet waar ze uithangen.1 kick en ze zijn bij je,en als je ze niet zo onder appel heb moet je ze aanlijnen,heel simpel.kan leuk worden als U ze een keer tegenkomt.
vlissingse (28-1-2015 om 21:24)
Ja dat kan gebeuren he, een hond weet niet dat je van een fiets af kan vallen en daar mogen ze loslopen dus....
t is wat (28-1-2015 om 20:36)
Lekker dan.... Veel beterschap en sterkte voor de vrouw. Hopelijk nemen de bazen snel contact op met de politie....
wim (28-1-2015 om 19:50)
Dat verdient een flinke boete om honden los te laten lopen dat hoor je te weten als honden liefhebber wat onmenselijk om je eigen niet te bemoeien met die vrouw die gevallen is dat zie je toch
Cookie-instellingen beheren