Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Meisje (15) vermist in Goes

Toegevoegd: 28-01-2015, 13.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is in Goes en omgeving op zoek naar een meisje van 15 jaar oud. Over de vermissing is een Burgernetbericht verspreid onder ruim 2.000 deelnemers.

Volgens het verspreide signalement is het meisje blank en 1.60 meter lang. Ze heeft lang, bruin krullend haar. Ze draagt haar haar in een knot. Verder draagt ze een zwarte jas met bontkraag en een beige legging met een bruin patroon.

Mensen met tips mogen 112 bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (29-1-2015 om 21:03)
Hoezo welke straat in Noord? Ze is vermist IN Goes, hoeft toch niet te betekenen dat ze in Goes Noord woont? Die vage reacties!!! Maar inderdaad, de beschrijvingen zijn redelijk algemeen, vindt ook dat er een foto zou mogen worden gegeven, ook al weet ik dat er een stukje privacy aan vast zit. Meisje hoop dat je snel thuis bent, heel veel sterkte voor familie, vrienden, bekenden, #zenuwslopende tijd!
anoniem (29-1-2015 om 18:55)
Donderdag ochtend 8:15 gezien bij het tunneltje in Goes bij het spoorpad
revano (29-1-2015 om 17:16)
@BN ik bedoel eigenlijk een straat wan t ik ben bekend in Goes en het is wel een meisje van mij leeftijd van daar dat is schreef welke plaats ze woont maar dat moest zijn waar pressies in noord
yvonne (29-1-2015 om 12:36)
Ik heb het aan mijn 17jarige zoon gevraagd en die zei: ja mam daar voldoet bijna half de meiden bij mij op school aan!!!???? Dus een foto zou idd erg handig zijn.....gemiste kans.
Hannie (29-1-2015 om 10:55)
Jaren geleden kreeg ik wel burgernetberichten. Nu al zeker 3 jaar niet meer, ondanks herhaaldelijk aanmelden en vragen stellen. Nou..dan maar niet, lekker geregeld allemaal.
Erik (29-1-2015 om 09:16)
Het valt op dat er regelmatig mensen worden vermist. Dat er gezocht wordt en een Burgernet wordt verspreid. Maar het valt ook op dat er regelmatig reacties zijn dat de berichtgeving erg summier is en dat je "iedereen met een legging en zwarte jas van de fiets kan trekken". Die opmerkingen over de summiere berichtgeving zijn terecht. Vraag me af of de instanties die dit soort berichten maken überhaupt de reacties lezen want anders zouden ze inzien dat het op deze manier niet meer is dan "paginavulling" en de kans dat iemand, dankzij deze ( gebrekkige) informatie wordt teruggevonden miniem is. Privacy speelt een rol maar meer info dan "een rode muts, witte trui en rode broek" draagt bij aan de kans om iemand wel terug te vinden.
Cookie-instellingen beheren