Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie vanwege bezit wapenstok

Toegevoegd: 29-01-2015, 13.53 uur
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - Een 36-jarige man uit Steenbergen is woensdagavondin Sint Annaland aangehouden omdat hij een wapenstok bij zich had.

Agenten controleerden de auto van de man rond 20.45 uur op de Havenweg De wapenstok werd even later aangetroffen onder de bijrijderstoel. Het wapen werd daarop direct in beslag genomen.

De Steenbergenaar werd aangehouden wegens overtreding van de Wet Wapens en Munitie en is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-1-2015 om 19:48)
Wat zou de reden nu wezen om een wapenstok in de auto onder zijn stoel verborgen te houden je weet bij aanhouding dat je fout bent en een te rechte bekeuring voor krijgt is dit nu angst in geval van mij iets aan gedaan word, ach zielig mannetje.
bumper (29-1-2015 om 16:53)
het zal hier heus wel gaan om een echte wapenstok en niet zomaar een tak van een boom. en mischien was meneer al wel bekend van eerdere voorvallen. en waarvoor heb je een wapenstok nodig, wat denk je van je broeksriem, die komt vele male harder aan, vooral als je de gesp gebruikt. extra riemmetje in de auto, voor het geval hij breekt zullen we maar zeggen. bumper
jan (29-1-2015 om 16:14)
Dat is toch gewon onzin hoeveel wagens rijden er niet rond met stokken en inbrekerswerktuigen (gereedschap) die dit nodig hebben voor hun werk
holbewoner wapen = stok (29-1-2015 om 15:04)
sorry hoor, maar ik kan een willekeurige stok toch echt niet als wapen zien. vandaag de dag hebben we hier terroristen met oorlogswapens en explosieven, en dan moet ik blij worden dat een man met een stok is opgepakt ? Verder zal men vandaag de dag toch ook wat bij moeten hebben om de eigen veiligheid te garanderen nu de overheid die taak heeft afgestoten onder het credo, "eigen verantwoordelijkheid".
Ad (29-1-2015 om 14:19)
Man man, wat een overtreding, echt reden voor arrestatie.