Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 53 km

'Vissers' met inbrekerswerktuigen

Toegevoegd: 30-01-2015, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Twee mannen van 32 jaar uit Vlissingen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden omdat zij inbrekerswerktuig in hun auto hadden liggen.

Agenten kregen rond 03.00 uur een melding van een verdachte situatie op bedrijventerrein Eindewege in 's-Heer Arendskerke. Een auto had op meerdere plaatsen stilgestaan en de inzittenden keken aandachtig rond in de omgeving.

Toen de agenten aankwamen ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Na een korte achtervolging kon de auto worden gestopt op de Nieuwedijk bij Wolphaartsdijk. De twee inzittenden verklaarden dat ze op zoek waren naar een visplek. In de auto vonden agenten diverse inbrekerswerktuigen. Het duo werd aangehouden en ingesloten in Torentijd voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Visser A (31-1-2015 om 13:27)
Jammer wim, nogal kort door de bocht om zomaar aan te nemen dat er met hoge snelheid werd gereden. 50km/h vind ik toch niet echt haast hebben weg te komen. En behalve dat er handschoenen, hamer, zaklamp, dopensetje in beslag zijn genomen hebben we gewoon ons vismateriaal terug gekregen. ( waarschijnlijk omdat ze hier toch niks mee konden in hun eigen werkplaatsje). Hulde aan de platte petten hoor! ;-)
wim (31-1-2015 om 07:37)
Ja midden in de nacht een vis plek zoeken waarom dan met de auto hoge snelheid weg rijden en later bij aanhouding was er geen vismateriaal aan getroffen maar inbrekers materiaal.
Adje (30-1-2015 om 13:06)
Er zijn veel plekken om te vissen bij de bedrijventerrein Eindewege in 's-Heer Arendskerke.
Cookie-instellingen beheren