Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto van de weg A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 01-02-2015, 00.21 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op de A58 tussen Middelburg en Oost-Souburg is zaterdagavond laat een personenauto van de weg geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 23.25 uur. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. De auto bleek in de berm tot stilstand te zijn gekomen en er was geen sprake van een beknelling. De brandweer hoefde daarom alleen te assisteren. De inzittende van de auto is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Het verkeer werd ter plekke tijdelijk over één rijstrook geleid. Rijkswaterstaat zorgde samen met de politie voor het afsluiten van de rechter rijstrook en de vluchtstrook. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de berm gehaald en vervolgens weggesleept. Rond middernacht kon de weg weer worden vrijgegeven.

Over de toedracht van het ongeluk is niets bekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cynneke (1-2-2015 om 13:04)
Ja, maar Vlissingen heeft geen SEH meer :P En dat is nu misschien leuk, maar als het straks zomerdrukte is is het de vraag nog maar of ze de rijtijd naar Goes gaan halen.
Mike (1-2-2015 om 09:54)
Slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht ?? terwijl het ziekenhuis in Vlissingen 5 minuten rijden is vanaf die plek !!! .........
Cookie-instellingen beheren