Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 01-02-2015, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een vechtpartij in de Nieuwstraat in Terneuzen zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen gewond geraakt. Tijdens de vechtpartij is gestoken. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.

D
e politie kreeg rond 03.00 uur de melding van een vechtpartij in de Nieuwstraat. Agenten troffen daar een 23-jarige man uit Axel met een steekwond aan. Vermoedelijk had eerder in een horecagelegenheid al een ruzie plaatsgevonden.

Bij de vechtpartij raakten ook een 22-jarige man uit Axel en een 18-jarige man uit Terneuzen gewond. Zij zijn volgens de politie geslagen en geschopt. De drie slachtoffers zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. De politie doet hier onderzoek naar.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anonymous (5-2-2015 om 01:00)
Gooi gewoon checkpoint open en de rust keert zich wel terug niet normaal meer terneuzen moet zich schamen hoeveel incidenten er gebeuren sinds checkpoint dicht is. De politie doet toch bijna niks want ze zijn meestal al te laat omdat ze onschuldige burgers overal fouileren ze zouden beter iedereen die de nieuwstraat in gaat fouileren en echte criminelen aanpakken dan gebeuren deze dingen niet. Sterkte gewenst aan de jongens.
Politieisniks (2-2-2015 om 10:07)
Deze avond was er helemaal geen politie in de stad . politie durftniet eens kleine jongen s aan te pakken
haasje (2-2-2015 om 08:17)
Waar zijn die echte mannen gebleven man tegen man vuist tegen vuist.nee hoor schieten steken en met een paar man iemand in elkaar schoppen. Nee hoor geen mannen maar echte lafbekken zijn het.
roger (1-2-2015 om 21:18)
triest allemaal politie horeca en beveiliging probeert er alles aan te doen om de nieuwsstraat weer wat beter te voorschijn te laten komen! alleen lopen er in teneuzen net wat te veel idioten rond! oplossing nog meer beveiliging politie zero tolerance beleid waterdicht krijgen we het nooit
Schipper (1-2-2015 om 21:14)
De beste schippers staan aan de wal. Op je kantoor waar nooit wat gebeurt of in je leven, ja dan is het makkelijk afgeven op een ander die gewoon net als ieder ander z'n werk doet. Ieder vogeltje zingt zoals die gebekt is. En ja, kansloze tokkies, die zijn er veel te veel in de samenleving. De maatschappij verpaupert. De klasse maatschappij was zo gek nog niet. Ieder wist zijn of haar plekje.
-Erik- (1-2-2015 om 19:21)
Dat Marleen - welliswaar met andere woorden - schrijft dat de politie te vaak als verlengstuk van de Belastingdienst wordt gebruikt, ben ik het helemaal mee eens. Maar om terug te komen op het bericht: zoiets kun je niet voorkomen, of je moet metaaldetectoren willen gaan plaatsen?
Cookie-instellingen beheren