Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Cel-en taakstraf wegens seks met cliënte

Toegevoegd: 02-02-2015, 19.30 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 30-jarige L. de V. uit Oost-Souburg een gevangenisstraf van 180 dagen waarvan 177 dagen voorwaardelijk en een taakstraf van 240 uur opgelegd.

Tegen de Souburger was zes maanden voorwaardelijke celstraf plus de opgelegde taakstraf geëist. De V. had een leer-werkovereenkomst bij Arduin en werd ervan verdacht 2012 met een cliënte ontucht te hebben gepleegd. Ze waren verliefd op elkaar geworden en ze hadden seksuele gemeenschap gehad. Dat dat niet was toegestaan wist De V. en  omdat het zijn baan zou kunnen kosten wilde hij het geheim houden.

Niettemin kwam na het beëindigen van die relatie alles toch uit en moest hij zich twee weken geleden voor de rechtbank verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anomiem (3-2-2015 om 06:27)
Wat is er mis mee als 2 volwassen mensen, met wederzijdse instemming, in een relatie, gemeenschap hebben. Belachelijk dat je daar voor veroordeeld kan worden of je baan dreigt te verliezen. Zolang het maar niet op de werkvloer is. Nog even, en anderen gaan voor je bepalen dat je niet meer in het openbaar een windje mag laten, doe je het toch, alsjeblieft, een taakstrafje..... in wat voor een maatschappij leven we toch ;-(
Cliente wonend binnen Arduin (2-2-2015 om 21:23)
Gedver vuile viezerik! Blijf met je poten van onze clienten af dat ie z,n verdere leven hiervoor mag boeten
Pedoparadijs nederland (2-2-2015 om 19:57)
Slappe straf weer voor zedendelicten zoals gewoonlijk, en waarom wordt deze man niet verboden ooit nog in een zorginstelling o.i.d. te werken ? Moet zo iemand zelf niet in behandeling in een instelling ? Zo gaat het in nederland, de grootste gestoorden zijn de z.g.n. leidinggevenden die zelf misbruik maken van diegenen die ze eigenlijk moeten helpen. En dat veroorzaken ze gewoon zelf om zelf maar het misbruik voort te zetten en niet zelf in een gesloten inrichting voor misbruikers te komen, en niet anders.
Cookie-instellingen beheren