Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
117 files van totaal 448 km

Voorwaardelijke celstraf geëist wegens ontucht

Toegevoegd: 02-02-2015, 19.42 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Voor het plegen van ontucht met een 17-jarige jongen hoorde de 29-jarige R. den H. uit Heinkenszand maandag in Middelburg een voorwaardelijke gevangenisstraf van een half jaar tegen zich eisen.

In 2012, na de Sinterklaasintocht in Goes, gaf hij het slachtoffer een lift en werd hij in de auto handtastelijk. De jongeman wist uit de auto te komen en liep naar de politie.

Aan de hand van het kenteken van de auto kon Den H. in zijn woning worden aangehouden. Als gevolg van zijn aanhouding waar volgens hem vier politiebusjes met de leden van Hermandad en een hond waren betrokken, is hij nog steeds overstuur. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (3-2-2015 om 08:51)
Bezint eer ge begint!!!
mirjam (3-2-2015 om 07:31)
och, t is nie waar zeker! Is hij echt overstuur?
anuska (3-2-2015 om 07:07)
Hij is nog steeds overstuur over zijn aanhouding??????? Waarom draait in nederland de dader zich toch altijd in de slachtoffer rol, je weet dat je fout bent geweest dus hoe je dan gearresteerd word, ja niet met fluwelenhandschoenen. Voor mijn part had die politiehond per ongeluk zn ballen dr af gebeten, en dan die straf een voorwaardelijke, dat maakt indruk, ik word niet goed in nederland van de strafmaat.
Pedoparadijs nederland (2-2-2015 om 20:02)
Natuurlijk, een pedofiele verkrachter krijgt toch alleen voorwaardelijk in het pedoparadijs. Net zo lang tot hij een serieverkrachter is, en dan krijgt hij een taakstrafje. Ik denk dat ik mag zeggen dat veel medelanders zich niet meer vertegenwoordigd voelen door justitie en eigenlijk zouden moeten vrezen voor hun kinderen hun veiligheid door het vuillakken kartel. Shockerend, maar zo is het wel in dit land.
Cookie-instellingen beheren