Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Koperdieven opgepakt in Terneuzen

Toegevoegd: 03-02-2015, 13.25 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Agenten hebben vanmorgen op het Huizingaplein in Terneuzen twee mannen opgepakt. Ze worden verdacht van koperdiefstal dan wel heling.

Rond 08.50 uur werd een 39-jarige man uit Terneuzen door agenten aangesproken. Hij zat in een verkeerd geparkeerde auto. De auto stond op naam van een andere verdachte, een 41-jarige man uit Terneuzen, die kort daarna naar de dienders toe kwam. Deze verdachte had nog een boete open staan. De agenten namen daarom de auto in beslag.

In de kofferbak van de wagen bleken koperen kabels te liggen. Daarop zijn beiden mannen aangehouden op verdenking van diefstal dan wel heling. De woning van de 39-jarige verdachte is later ook nog doorzocht. Ook daar zijn verschillende koperen kabels gevonden. Deze zijn ook in beslag genomen. Het tweetal is vast gezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ww (4-2-2015 om 07:31)
weer een goede vangst wat de koperdieven betreft en dat op een morgen 8,30 uur dit is zeer zeker niet de eerste keer gezien de gestolen voorraad in de koffer en weer een openstaande boete dit zijn geen kleine jongens ik vermoed dat zulke praktijken der inkomen is opsluiten die lui.
Adriaan. (3-2-2015 om 23:17)
Ik ben zelf ook gedupeerd geweest, dat zulke personen koper bij mij hebben ontvreemdt. Voor zulke personen die dit doen, GEEN PARDON. Dus nogmaals, verdienen een ZWARE STRAF.
Jungle Law (3-2-2015 om 19:08)
dus even kijken, als je verkeerd parkeert en mogelijk ergens van verdacht wordt dan mag je worden vastgezet en je auto in beslag genomen, maar ben je herhaaldelijk stomdronken achter het stuur en heb je al een rijverbod en je rijbewijs is al ingevorderd mag je gewoon naar huis met een dagvaarding voor mogelijk een slappe taakstraf ? En waar vind het OM dat rechtvaardig dan ? juist, helemaal niet. einde rechtelijke macht in dit land. zeker nu de overheid zelf ook al gerechtelijke bevelen niet meer opvolgt. De piraten vrijstaat is weer terug. het recht van de sterkste regeert weer.
-Erik- (3-2-2015 om 17:47)
"Wat bezielt mensen toch om van anderen te jatten! Altijd ontevreden? Altijd maar meer, meer, meer willen hebben?" > In Den Haag zitten ook van die mensen!
Anneke (3-2-2015 om 16:10)
Wat bezielt mensen toch om van anderen te jatten! Altijd ontevreden? Altijd maar meer, meer, meer willen hebben? Goed straffen, en niet bij andere criminelen zetten anders gaat het van kwaad tot erger!
Adriaan (3-2-2015 om 14:26)
Prima hoor van deze Agenten. Goed gedaan. Diefstal loont niet, kost alleen veel geld voor gedupeerden. Dieven en zeker koperdieven, flink aanpakkenen, ze verdienen een hooge straf en een zeerhoge boete er boven op. Als je werkt, hoef je niet te stelen.,
Cookie-instellingen beheren