Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Lege auto in sloot gevonden Geersdijk

Toegevoegd: 04-02-2015, 08.47 uur
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - De hulpdiensten zijn woensdagmorgen massaal uitgerukt nadat was gemeld dat iemand bij Geersdijk op Noord-Beveland een auto op zijn kop in een sloot had zien liggen.

De melding van het ongeluk kwam rond 08.15 uur binnen vanaf de Westpolderdijk. Naast twee ambulances werden ook een traumahelikopter en vijf brandweervoertuigen opgeroepen. Onder meer brandweerduikers werden met spoed ter plekke gestuurd.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland lag het voertuig op z'n kop in de sloot. De brandweer heeft het voertuig na aankomst rechtop kunnen zetten en heeft toen geconstateerd dat er niemand meer in de auto zat. Het raam van de auto stond open.

Rond 08.45 uur werd bekend dat de bestuurder al thuis was. De hulpdiensten zijn daarop teruggekeerd naar de post.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda adam (5-2-2015 om 09:38)
zwaar overtrokken van zogenaamde hulpverlening
wim (5-2-2015 om 07:19)
Het is niet verstandig zoals hier een auto in een sloot terecht is gekomen om dat niet te melden het gevolg hierdoor is dat je zelf thuis zit en bij het ongeval veel kosten worden gemaakt waarvan jij de persoon bent om niet te melden wie gaat dat betalen?
Jan (4-2-2015 om 17:15)
@ Jan: je hebt volkomen gelijk. Eén brandweerauto was meer dan voldoende geweest. Dat noemen ze tegenwoordig bij de VRZ uitruk op maat.
Marianne (4-2-2015 om 14:44)
Misschien had de bestuurder geen mobiele telefoon mee of was deze onklaar geraakt in het water? Ik kan me voorstellen dat je bij deze temperaturen zo snel mogelijk onder de warme douche wil. Tel daar bij op de schrik als je op z'n kop in de sloot ligt. Dan komt het wellicht niet als eerst in je op om de hulpdiensten te melden dat je oké bent. Bestuurder heeft mazzel gehad. Het had heel anders af kunnen lopen.
Walter St.J (4-2-2015 om 13:15)
Als deze bestuurder aansprakelijk wordt gesteld voor de vele kosten, dan valt er wellicht iets te verhalen. Chauffeur niet goed geworden of was er iets anders aan de hand als reden voor niet bellen van de politie?
MCW (4-2-2015 om 12:46)
Het is niet eens een auto, het is een 45km brommobiel. Fijne bestuurder om zonder wat te melden lekker thuis te gaan zitten!
Cookie-instellingen beheren