Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lege auto in sloot gevonden Geersdijk

Toegevoegd: 04-02-2015, 08.47 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuwse (4-2-2015 om 11:40)
Nalatig van de bestuurder om dit niet te melden bij de politie dan hoeven zij niet onnodig op pad te gaan, scheelt kosten en de mogelijkheid dat iemand anders de hulp te laat krijgt!
Cobus (4-2-2015 om 09:27)
@ Jan: Overkill is het zeker niet. Ik denk dat je maar al te blij zou zijn als jij in die auto zou liggen half onder water en de hulp diensten groot zouden uit pakken. Wat wel een punt is dat deze bestuurder direct of bij thuiskomst de politie had kunnen bellen. Dat scheelt echt een hoop geld!
100% (4-2-2015 om 09:13)
niks overkill je zal maar in die auto zitten en er niet uit kunnen komen dan ben je blij met al die mensen. en ja er had iets eerder melding gemaakt kunnen worden dat hij/zij er al uit was
Jan (4-2-2015 om 09:00)
tjonge jonge, wat een overkill en wat leuk dat die bestuurder even gebeld heeft. dat had toch wel erg veel belastinggeld gescheeld.
Cookie-instellingen beheren