Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Auto in sloot bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 04-02-2015, 18.35 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg is aan het einde van de middag een personenauto in een sloot terecht gekomen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.20 uur op de Walcherseweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster met haar auto van de weg en reed via het naastgelegen fietspad een sloot in. De bestuurster is ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te takelen. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annelei (6-2-2015 om 10:05)
Triestig , zou iemand deze "moeder" kunnen wijs maken dat je niet zo met je kind kan om gaan, maar ook niet met mede weg gebruikers . Rijbewijs in leveren is een optie maar of dat helpt? Dit asociaal gedrag zit tussn de oren en daar wordt weinig tot niets aan gedaan. Hopelijkis het kind nog te helpen door hem te leren niet te doen als z,n moeder, en dat hij dankzij DIE moeder nu maar niet gepest en scheef aan gekeken wordt. Arm ventje.Sterkte.
Cookie-instellingen beheren