Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto uitgebrand aan de Toutenburg in Vlissingen

Toegevoegd: 16-04-2006, 11.20 uur
Door: Richard Labeur & Roland de Jong [HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 april kwam er bij de alarmcentrale Zeeland rond kwart voor drie een melding binnen van een autobrand aan de Vlissingse Toutenburg.

Hierop rukte de stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg vanaf de post Olympiaweg in Vlissingen uit met tankautospuit 4531.  Ter plaatse bleek er inderdaad een personenauto in lichte laaie te staan. De brandweer ging het vuur in eerste instantie te lijf met 2 stralen hoge druk.

Om de auto goed af te blussen moesten de motorkap en de kofferbak van het voertuig worden open gemaakt. Dit lukte niet meer op de reguliere manier, maar met behulp van hydraulisch gereedschap en een koevoet lukte dit wel. Na het openen kon de auto volledig nageblust worden.

Na ongeveer een kwartier kon het sein "brand meester" gegeven worden. Ook een auto naast het brandende voertuig heeft schade opgelopen maar over verdere schade en een schade bedrag is verder nog niets bekend.

De politie heeft de oorzaak van de brand in onderzoek, brandstichting wordt niet uitgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750