Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingers met inbrekerswerktuig opgepakt

Toegevoegd: 05-02-2015, 11.04 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen zijn in de nacht van woensdag op dodnerdag twee mannen opgepakt. Ze hadden verschillende inbrekerswerktuigen bij zich.

Agenten reden rond 01.15 uur op de Aagje Dekenstraat. Een auto die hen tegemoet kwam rijden remde bij het zien van de politieauto direct af. De dienders vonden dit verdacht en zetten de auto ter controle aan de kant. In de auto zaten twee Vlissingers van 27 en 28 jaar oud. Op de vloer van het voertuig zagen de agenten een schroevendraaier liggen. Toen gevraagd werd om legitimatie konden beiden verdachten zich ook niet legitimeren.

Bij verder onderzoek kwamen allerlei inbrekerswerktuigen te voorschijn. Onder andere tangen, een betonschaar en een slotentrekker. Hierop is het tweetal direct aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-2-2015 om 07:34)
Kijk weer een goede vangst door de politie deze gasten zijn nu gelukkig aangehouden maar er zijn er zoveel die niet gepakt worden zelf mee gemaakt een volle kist gereedschap door de deur te forceren de andere week een auto ambulance die buiten op slot stond op eigen grond gestolen alles aangegeven nooit meer iets van vernomen.
T. (5-2-2015 om 16:58)
Goed werk van de politie, mag ook wel eens gezegd worden ipv altijd maar negatieve (voor)oordelen over de politie.
Bezem (5-2-2015 om 16:57)
Mooie vangst. Nu nog koppelen aan inbraken.
Dennis (5-2-2015 om 13:39)
Vanacht gaan ze weer vrolijk verder
Cookie-instellingen beheren