Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fliplander verdacht van tweede mishandeling

Toegevoegd: 06-02-2015, 19.02 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT PHILIPSLAND - Eén van de verdachten die woensdag 4 februari. is aangehouden op verdenking van een mishandeling in Oostenrijk wordt ook in verband gebracht met een zware mishandeling in oktober 2013. Hij is inmiddels inbewaring gesteld voor beide feiten.

De 27-jarige verdachte uit Sint-Philipsland zou op 5 oktober 2013 in café 't Durp in Sint Philipsland een man zo ernstig mishandeld hebben dat hij als gevolg hiervan tot op heden niet heeft kunnen werken. Het onderzoek naar deze mishandeling is nog steeds in volle gang.

Mensen die destijds getuige zijn geweest van dit ernstige incident en mogelijk nog informatie hebben die aanvullend is voor dit onderzoek kunnen bellen naar 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-2-2015 om 18:34)
Zulke onmenselijke zware mishandelingen is een verleden in zon dorpje nooit gebeurd en daarna in vervolg weer zon misdaad in Oostenrijk wat moet er van zon jongen terecht komen wie zou zijn werkgever zijn zon knul is niet te handhaven in de maatschappij her op voeden is het enige wat misschien kan gebeuren
Annelei (7-2-2015 om 10:48)
Als je iemand zo zwaar mishandeld dat hij na meer dan een jaar nog niet kan werken, moet hij minstens aan zijn slachtoffer de onkosten helpen te betalen In plaats op wintersport te gaan. Jammer als ook eventueelen getuigen het laten afweten. .Hopelijk gaat deze persoon snel, goed en streng veroordeeld worden na deze ,tweede.? mishandeling. Een zware straf is nodig bij zo,n figuur, want "straffen helpt niet" is hier zeker niet van toepassing, met zo,n iemand valt niet te praten.
Cookie-instellingen beheren