Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groentewinkel Vlissingen overvallen

Toegevoegd: 10-02-2015, 10.45 uur
Foto 8 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (15-2-2015 om 02:46)
Beste Terneuzen, wat een grote onzin maakt u er nu van. Altijd als er maar iets of wat gezegd wordt worden wij als racistisch beschouwd. Ga eens bij uzelf te rade. Het is gewoon een feit dat u niet kunt ontkennen dat getinte mensen vaker crimineel zijn. En sinds wanneer krijgen getinte mensen geen uitkering???? Tja die hokjes, die noemen ze toch anders?
terneuzen (12-2-2015 om 16:54)
wat een vooroordelen en racistische reacties weer dus jij wil zeggen dat blanken Nederlanders nooit stelen? waar baseer jij je dat op? getint of zwart het blijven Nederlanders met de zelfde paspoort als blanke Nederlanders. en onthou nadat buitenlandse mensen jullie land weer hebben opgebouwd jullie ze gewoon stank voor dank in hokjes hebben geduwd omdat jullie jezelf superieur vinden tegen over een getinte of zwarte Nederlander. die getinte mensen krijgen geen werk, geen uitkering, op school worden ze weggepest . snappen jullie het dan niet jullie racistisch mensen zijn daar de oorzaak van.
mark (12-2-2015 om 07:47)
Jaaaa!,...op de markt met zulke lui,...laat de burgers afrekenen met dit soort lui,...oog om oog,...stelletje slappe zakke
Ikke (11-2-2015 om 22:58)
Jan, ik snap precies wat je bedoelt. Helaas al jaren. Maar het wordt alleen nog maar erger hoor. Wij voorspellen het signalement bij Opsporing Verzocht altijd, en altijd goed.
apie (11-2-2015 om 07:42)
wat erg
Bastiaan (11-2-2015 om 02:37)
Natuurlijk is dit de laagste daad die je maar kunt voorstellen,en dat al deze mensen al hun emoties verwoorden in een reactie bericht. Mijn gedachten gaan uit naar die oude man, en zijn familie die dit is overkomen,en ben blij dat hij dit heeft overleeft. Ik ben dan ook van gedachten,dat wij mensen,de handen ineen moeten slaan,en solidair moeten zijn,en deze mensen blijk geven van medeleven,zodat deze slachtoffers toch een warm hart toegedragen krijgen. Dat geeft volgens mijn inzicht ook een wederkerig warm gevoel,zodat we met zijn allen een betere leefomgeving kunnen creƫren,....en vooral behouden. Zou dat niet een betere manier zijn,om onze onmacht een betere en een zinvollere plaats te geven,en stof tot nadenken,en zelf-onderzoek?
Cookie-instellingen beheren