Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groentewinkel Vlissingen overvallen

Toegevoegd: 10-02-2015, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is dinsdagochtend een poging gedaan om een groente- en fruitwinkel te overvallen.

Rond 09.20 uur kwam een getinte man van 20 tot 30 jaar oud de winkel binnen. De man bedreigde de eigenaar van de winkel met een mes en probeerde een greep in de kassa te doen. Vervolgens ontstond er een worsteling waarbij de winkelier gewond raakte. Deze liep onder meer een hoofdwond op. Hij is ter plekke behandeld door een ambulanceteam.

De dader is zonder buit vertrokken. Hij zou er op de fiets vandoor zijn gegaan. Van de dader is nog geen uitgebreid signalement bekend. Vooralsnog is alleen bekend dat hij een snorretje had en een klein mutsje droeg. Van de man ontbreekt nog elk spoor. De politie is naar hem op zoek.

Ter plaatse is een buurtonderzoek gestart. De recherche is ter plaatse.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marleen (10-2-2015 om 11:05)
half vlissingen dus sterkte aan die man en koop gewoon een wapen schiet erop dan blijven ze van je spullen af he politie kan en wil toch niks doen dan boete,s geven
Cookie-instellingen beheren