Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

'Slachtoffers vermoedelijk bewoners'

Toegevoegd: 10-02-2015, 17.10 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De twee slachtoffers van de brand vanmiddag in Driewegen zijn vermoedelijk de bewoners. Dat meldt de politie Zeeland-West-Brabant in een persbericht.

Bij de brand in een woning aan de Platteweg kwam iemand om het leven. Een ander raakte zwaargewond. Volgens de politie is de gewonde een vrouw. Zij kon uit het huis worden gehaald, het dodelijke slachtoffer kon niet op tijd uit de woning worden gehaald.

De vrouw heeft ernstige brandwonden opgelopen en is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Het overleden slachtoffer betreft volgens de politie een man. Vermoedelijk gaat het om de bewoners van het pand maar volgens een woordvoerder is dat nog niet officieel vastgesteld.

Volgens de politie heeft de uitslaande brand de woning grotendeels verwoest. De politie is vanmiddag een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Technisch en tactisch rechercheurs onderzoeken de zaak.

Zie ook:
Zwaargewonde bij brand Driewegen (10-02-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren