Brandweer rukt uit voor brandend snoeihout in Kortgene

Toegevoegd: 16-04-2006, 15.40 uur

Door: Thijs Tazelaar [Regioteam HVZeeland.nl]

KORTGENE - Om ongeveer 08.53 kreeg de blusgroep Colijnsplaat/Kortgene een melding van een buitenbrand aan de Prinsendijk te Kortgene.

Na het in melden bij de Regionale AalarmCentrale (RAC) kreeg men door dat het een hoop snoeihout zou betreffen en dat de melder het zelf niet uit kreeg. Ter plaatse aangekomen is er besloten om de hoop uit elkaar te halen met een kraan van de eigenaar en het gedeelte wat niet brandde te verplaatsen.

De hoop snoei hout die hierna overbleef hebben we gecontroleerd uit laten branden. Er is tevens een lage druk straal ingezet om een naastgelegen plastic kas te beschermen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750