Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffers inderdaad bewoners

Toegevoegd: 11-02-2015, 11.51 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De man die gisteren om het leven kwam bij de woningbrand in Driewegen is de 77-jarige bewoner van het pand. De vrouw die zwaargewond raakte is zijn 73-jarige partner.

De brand, die woedde in een woning aan de Platteweg, werd rond 14.00 uur ontdekt. Na het uitbreken van de brand kon de vrouw ernstig gewond uit het pand worden gehaald. De man kon niet meer op tijd uit het pand worden gehaald. Zijn stoffelijk overschot werd tijdens het blussen aangetroffen.

De vrouw werd met ernstige brandwonden per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Volgens de politie is zij inmiddels verplaatst naar een gespecialiseerd brandwondencentrum. Gisteren meldde de politie al dat de slachtoffers vermoedelijk de bewoners waren. Nu is dat ook officieel vastgesteld.

Het onderzoek naar de oorzaak van de brand is nog in volle gang.

Zie ook:
'Slachtoffers vermoedelijk bewoners' (10-02-2015)
Dode bij woningbrand Driewegen (10-02-2015)
Zwaargewonde bij brand Driewegen (10-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (11-2-2015 om 12:19)
Veel sterkte aan een ieder
Cookie-instellingen beheren