Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Asbest gedumpt Philipsdam Bruinisse

Toegevoegd: 12-02-2015, 08.53 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op Schouwen-Duiveland heeft iemand deze week zakken met asbest gedumpt. Dat meldt de politie.

De zakken, twintig in totaal, werden maandagavond gevonden op de Parallelweg bij de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland. De locatie is afgezet geweest maar de asbest is inmiddels opgeruimd.

De politie zoekt mensen die meer weten over de dumping. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-2-2015 om 17:28)
Zoveel mogelijkheden om je afval ongeacht wat het is op een eerlijke manier af te geven waarom moet dit nu toch weer illegaal gebeuren hoop dat de persoon gepakt word.
Kaas (12-2-2015 om 15:49)
Ben verbaast dat het niet vaker gebeurd, Als je het netjes wilt opruimen probeert *de gemeente* het je juist zo lastig mogelijk te maken. Dan maar dumpen.. ben je er ook van af.. Goed is het niet, maar.. beetje snappen doe ik het wel.
RS (12-2-2015 om 15:09)
Beste @Wesley, De Overheid hoort graag een zinloze uiting die jij net hebt gedaan - zij legt haar woorden in jouw mond. Asbest hoort niet meer in een samenleving, maar het gebeurt zolang de asbest-tax niet te betalen is.Kom met feiten dat asbestkanker alleen maar door langdurig blootstaan tot uiting komt.
inwoner (12-2-2015 om 14:38)
Jammer dat zo'n iemand niet de moeite heeft genomen om zijn afval op de juiste manier op te ruimen!!
bram luteyn (12-2-2015 om 14:18)
Ben het wel eens met de eerste reageerder.Het mag niet dit dumpen ,maar het asbest verhaal word flink over dreven .Meer dan de helft van , ons drinkwater stroomt nog door asbest pijpen.Zelf gezien bij aan leg nieuw riool.En vroeger zo,n 20a 30jaar geleden hadden alle motorvoertuigen asbest in de remvoeringen,dus bij iedere keer remmen kwam er asbest vrij.Conclusie heel nederland ligt onder een zeer fijn laagje asbest.
j vd m (12-2-2015 om 14:16)
het hoort inderdaad niet maar de onzinnige regels maken het er naar dat zulke dingen gebeuren en als je normaal met asbest omgaat en het niet op eet loopt het zo.n vaart niet maar door al die onzin met witte pakken gaat het wel veel geld kosten vroeger was er geen huishouden zonder asbest in huis zijn die allemaal ziek??
Cookie-instellingen beheren