Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Uitslaande woningbrand Westdorpe

Toegevoegd: 12-02-2015, 19.13 uur - Update: 13-02-2015, 08.51 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Aan de Graafjansdijk B in Westdorpe heeft donderdagavond een flinke uitslaande brand gewoed in een woning. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De brand werd rond 18.45 uur opgemerkt. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was de brand al snel volledig uitslaand. Toen de brandweer arriveerde was er niemand in het pand aanwezig. Brandweerploegen uit Westdorpe, Sas van Gent en Terneuzen werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Zij waren ter plaatse met twee tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen.

Als gevolg van de brand viel bij enkele omliggende woningen de stroom uit. Energiebedrijf Delta is ter plaatse gekomen om deze elektriciteitsstoring te verhelpen. Delta heeft ook de gastoevoer naar de betreffende woning afgesloten.

Rond 20.05 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De brandweer moest toen nog wel enige tijd nablussen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren