Drie auto's beschadigd bij botsing op Nieuwe Postweg

Toegevoegd: 17-04-2006, 16.21 uur

Door: Politie Zeeland

THOLEN - Op de Nieuwe Postweg in Tholen vond vanavond rond 19.04 uur een kop-staart-aanrijding plaats. Bij de aanrijding waren drie personenauto’s betrokken.

De voorste auto, die werd bestuurd door een 22-jarige automobilist uit Oud Gastel, moest remmen voor een overstekende haas. (Volgens eigen zeggen) Zijn “achtervolger”, een 34-jarige man uit de gemeente Tholen, reed hierop achterop zijn voorganger.

Achter de Tholenaar reed nog een personenauto, deze werd bestuurd door een 19-jarige man uit de gemeente Tholen. Deze kon niet meer op tijd stoppen voor zijn plaatsgenoot en reed hierop achterop zijn auto. Alle drie de betrokken auto’s beschadigden door de aanrijding.

De laatste auto, die van de 19-jarige man, moest worden weggetakeld, omdat de auto niet meer op eigen kracht verder kon rijden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750