Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 243 km

Bedreiger opgepakt in ziekenhuis

Toegevoegd: 13-02-2015, 22.17 uur - Update: 14-02-2015, 11.45 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft vrijdag aan het einde van de middag in Zeeuws-Vlaanderen een 37-jarige man uit Oostburg aangehouden in verband met een bedreiging.

De arrestatie vond plaats in het Zorgsaam-ziekenhuis aan de Pastoor van Genklaan in Oostburg. De verdachte, een man, werd daar opgepakt omdat hij zijn ex-vriendin mondeling zou hebben bedreigd.

De man is meegenomen voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (15-3-2015 om 19:30)
beetje flauwekul tegenwoordig om iemand daarvoor te arresteren, woorden zijn nog geen daden dus er is niks gebeurd. kan ik ook wel mijn vriendin aangeven bij de politie die het met mij uitgemaakt heeft voor psygisch leed, dat deed ook pijn zonder dat ik blauwe plekken heb
anoniempje (14-2-2015 om 11:21)
ik citeer OM Middelburg "een bedreiging is pas een bedreiging op het moment dat je een pistool op je hoofd geduwd krijgt".
Cookie-instellingen beheren