Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 164 km

Aanhoudingen na uit de hand gelopen feestje

Toegevoegd: 14-02-2015, 11.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zaterdagmorgen vroeg zijn in de Meanderlaan in Middelburg vijf mannen aangehouden na een uit de hand gelopen feestje.

Rond 01.30 uur kreeg de politie een melding dat er een flinke ruzie aan de hand was in een portiek. Toen agenten ter plaatse kwamen, hoorden ze dat er een ruzie gaande was. De glasscherven vlogen vanuit het portiek de gang op. Ze troffen drie mannen aan, waarvan één een bebloede hand had.

De agenten zagen een spoor van vernielingen naar een van de woningen. Deze was totaal vernield. Overal lag kapot glas en bloed. De mannen zeiden dat er een feestje was geweest. In de woning troffen de agenten nog twee mannen aan, die zich verstopt hadden.

Alle vijf de aanwezigen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. Het gaat om twee inwoners uit Oost-Souburg (17 en 19 jaar); twee Vlissingers (22 en 23 jaar) en een man (21) uit Oirschot.

De politie heeft telefonisch contact met de bewoonster gehad, zij was op dat moment elders. De vrouw komt zaterdag aangifte doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (14-2-2015 om 17:11)
ik noem dit geen feestje meer vandalisme maar ik ben misschien niet meer van deze tijd het zij zo
wim (14-2-2015 om 12:32)
Wat kan een mens toch vreselijk te keer gaan en dat na een feestje zoals hier veel schade heeft als gevolg van ruzie onbegrijpelijk
Cookie-instellingen beheren