Vrouw met nekklachten na botsing in Cadzand

Toegevoegd: 17-04-2006, 16.22 uur

Door: Politie Zeeland

CADZAND - Omstreeks 19.20 uur gisteravond vond een aanrijding plaats op de Ringdijk Noord in Cadzand.

De bestuurder van een personenauto, een 27jarige man uit de gemeente Sluis, haalde een voorganger in en net op het moment dat hij naast het andere voertuig reed, zag hij dat er een tegenligger aan kwam. Voor hem was er geen mogelijkheid meer om een aanrijding te voorkomen en dus botsten beide personenauto’s vol op elkaar.

Beide voertuigen beschadigden ernstig. De tegenliggende auto werd bestuurd door een 26-jarige vrouw uit de gemeente Sluis. Van de man is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij wel had gedronken, maar niet teveel. Beide auto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf. De vrouw klaagde over een pijnlijke nek en is, door familie, overgebracht naar het ziekenhuis.

Over haar toestand is nog niets bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750