Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaar botsende Kia gevonden

Toegevoegd: 15-02-2015, 14.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Dankzij een alerte getuige heeft de politie zaterdagmiddag de eigenaar van een zwarte Kia Rio in de Rondeel in Middelburg kunnen oppakken. De getuige zag de zwaar beschadigde auto waar de politie naar op zoek was en maakte er melding van.

De auto werd rond 17.00 uur door een bergingsbedrijf weggetakeld. Op dat moment kwam een 36-jarige Middelburger naar de agenten toe en vertelde dat hij de eigenaar van de auto is.

Hij kreeg te horen dat hij verdachte is voor het doorrijden na een ongeval. Hij zal later uitgenodigd worden voor een verhoor.

Zie ook:
- Politie zoekt doorrijder Middelburg (13-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mozes (15-2-2015 om 14:53)
en niemand kan nog aantonen, dat hij stomdronken achter het stuur zat. en de volgende keer wel slachtoffers maakt. hij vroeg vast al af, waar zijn bumper was gebleven, en wilde daar maandag aangifte van doen.
Cookie-instellingen beheren