Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf aangehoudingen na vechtpartijen Goes

Toegevoegd: 15-02-2015, 14.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft zondagmorgen vroeg tijdens ongeregeldheden op de Grote Markt vijf jongemannen aangehouden.

Rond 02.45 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij in een horecagelegenheid in het centrum van Goes, waarbij meerdere mensen gewond zouden zijn geraakt. Agenten troffen twee mannen aan, die verwondingen hadden aan hoofd en hand. Ze wilden geen bemoeienis met de politie en gingen op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis in Goes.

Nadat de horecagelegenheid rond 03.00 uur werd gesloten, bleef het onrustig in de omgeving van de Grote Markt. Om de rust weer te laten keren, werden de aanwezigen door een groep agenten en twee politiehonden met hun geleiders naar taxi's en de Korte Kerkstaat verdreven. De agenten droegen bij deze actie preventief hun wapenstok.

Enkele jongemannen voldeden niet aan de diverse vorderingen van de politie om zich te verwijderen. Vijf jongemannen werden aangehouden. Een man werd tijdens de aanhouding van een van deze verdachten door een politiehond gebeten. Deze man kon door de hectische omstandigheden niet worden aangehouden.

Drie jongemannen, namelijk een Vlissinger (18) en twee inwoners (18 en 19) uit Zierikzee zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze zijn ingesloten. Twee jongemannen, namelijk een inwoner (19) uit 's-Heer Hendrikskinderen en een Goesenaar (17) kregen op het politiebureau een proces-verbaal voor het niet voldoen aan een bevel of vordering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ook dat weer (15-2-2015 om 16:22)
wat zijn we weer volwassen. stelletje kleine kinderen
een moeder (15-2-2015 om 15:35)
MANNEN !!!!!! Stelletje snotneuzen zijn het.
Cookie-instellingen beheren