Drie jonge inbrekers gepakt in Tabaksstraat Hulst

Toegevoegd: 17-04-2006, 16.23 uur

Door: Politie Zeeland

HULST - Gisteravond rond 19.44 uur werd door een getuige gemeld dat er drie inbrekers in een gebouw aan de tabakstraat in Hulst waren binnengedrongen.

Na enig speurwerk van de Zeeuwse politie kwamen drie jongens het gebouw uitlopen. Zij hadden hun inbraak gestaakt, omdat zij merkten dat er buitenom het gebouw mensen liepen. De jongens, 15, 16 en17 jaar oud en afkomstig uit Hulst en de gemeente Hulst, hadden wat rollen koekjes neergezet om deze mee te nemen.

Ook hadden zij een geldkistje mee willen nemen, maar toen bleek dat daar niets in zat hebben ze dit maar laten staan. Helemaal een slecht resultaat bleek het dus toen de politie hen stond op te wachten. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en zijn daar verhoord.

Alledrie bekenden zij de inbraak te hebben gepleegd en zij worden vermoedelijk allemaal doorgestuurd naar Bureau HALT. De jongens verklaarden spijt te hebben van hun daad. Eventuele schade die zij hebben veroorzaakt zal door hen vergoed worden, zo verklaarden zij.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750