Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Let op: Dichte mist en gladheid

Toegevoegd: 16-02-2015, 05.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI en Rijkswaterstaat raden weggebruikers aan voorzichtig te doen als zij vanochtend de weg opgaan.

Het weerbureau geeft aan dat er door mist in onze provincie lokaal minder dan 200 meter zicht is. De mistlichten voor mogen in zo'n situatie ('zicht ernstig belemmerd') worden aangezet. Het mistachterlicht mag aan bij zicht minder dan 50 meter.

Weggebruikers moeten ook rekening houden met gladheid. Tot 10.00 uur kan het volgens het KNMI lokaal gad worden als gevolg van het aanvriezen van vocht. Het weerbureau heeft waarschuwingscode geel ingesteld: gevaarlijk weer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (16-2-2015 om 17:03)
Het weerbericht van van morgen kwam keurig overeen met het de verwachting die is op gegeven heden morgen om o6,30 uur.
Ronny (16-2-2015 om 11:59)
Die gladheid komt alleen doordat de Gemeente bakken vol met zout strooit !!! Als de weg droog is en je strooit, dan trekt dit vocht aan. Terneuzen is koploper in dit gebeuren, daar zie je de wagens elke dag rijden, zelfs met +3°C !!!! De wegen zijn hier elke dag wit vh zout.
zeeuw (16-2-2015 om 10:41)
als je ziet hoeveel mensen er nog zonder licht rijden of met van die kleine pittjes, daar moet de politie echt is op gaan letten
Cookie-instellingen beheren