Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietpartij Terneuzen in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 16-02-2015, 11.34 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan het onderzoek naar de tweede schietpartij in Terneuzen. De politie zoekt nog getuigen.

Op dinsdag 16 december 2014  werd een 27-jarige man uit Terneuzen door de raadkamer van Breda vrijgelaten naar aanleiding van het onderzoek naar de dood van Gideon Verhelst. De man ging meteen met het openbaar vervoer terug naar Terneuzen. Daar werd hij dinsdagavond rond 19.00 uur in de Iepenlaan opgewacht en van dichtbij neergeschoten. Het slachtoffer raakte zwaargewond en liep een dwarslaesie op. Hij zal waarschijnlijk nooit meer kunnen lopen.

Twee mannen renden na het schieten weg richting de Beukenstraat en op de Baandijk verdwenen ze uit het zicht. De politie wil graag spreken met mensen die de daders vóór het schietincident hebben gezien of ze daarna hebben zien wegrennen.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond om 20.30 uur op NPO1. Woensdagmorgen wordt om 11.40 uur de uitzending herhaald op NPO2.

De politie heeft een opsporingsbericht over deze zaak gepubliceerd en verzoekt mensen die tips hebben te bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. Mensen die liever anoniem willen blijven kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kan gebeld worden met het Team Criminele Inlichtingen op nummer 079-345 8999.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren