Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Man met drugs opgepakt in Zierikzee

Toegevoegd: 16-02-2015, 11.43 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Een 39-jarige man uit Zierikzee is zondagavond gearresteerd op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Hij had hard- en softdrugs bij zich.

De man fietste rond 23.10 uur door de Ravestraat en dook weg bij het zien van politie. Dit was voor de agenten reden om hem te controleren. Bij dat onderzoek werden gripzakjes met wiet, diverse zakjes speed en een onbekende vloeistof aangetroffen (mogelijk GHB). Gezien de hoeveelheid en verscheidenheid van de drugs, gaat de politie ervan uit dat het niet voor eigen gebruik bedoeld was.

De 39-jarige verdachte afkomstig uit Zierikzee, werd gearresteerd en naar het politiebureau overgebracht. De verdovende middelen werden in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (16-2-2015 om 18:28)
Een ieder weet toch wat toegestaan is van die troep,maar nog beter is dwing je eigen om daar geen gebruik van te maken en zo je ziet kom je eigen wel eens tegen ondanks op de fiets en toch nog alles kwijt,
Cookie-instellingen beheren