Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Hardloopster gereanimeerd na ongeval

Toegevoegd: 17-02-2015, 11.03 uur - Update: 17-02-2015, 11.42 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - De hulpdiensten zijn vanmorgen uitgerukt voor een melding van een reanimatie in de duinen bij Koudekerke.

Rond 08.50 uur werden twee ambulances gealarmeerd. Het incident speelde zich af in de duinen ter hoogte van het Vebenabos. Volgens de politie ging het om een hardloopster die was aangetroffen na een ongeval. Ter plaatse bleek het om een reanimatie te gaan.

Het slachtoffer is lange tijd gereanimeerd en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie heeft ze een ernstige hoofdwond opgelopen. Naast de ambulancedienst kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plekke, evenals een strandjeep van de reddingsbrigade. Ook werden behoorlijk wat politiemensen ingezet.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die eventueel gezien hebben wat er precies is gebeurd. Ook is de politie op zoek naar mensen die weten wie de vrouw is. Volgens de politie is het slachtoffer 45 tot 55 jaar oud. Ze had halflang donkerrood haar. Ze was 1.70 tot 1.75 meter lang, droeg een blauwe legging en had een blauwgroen jasje aan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
plon (18-2-2015 om 11:50)
@misantroop leer niet alleen tellen maar ook vooral lezen; er staat toch duidelijk 'lange tijd gereanimeerd'. Je hebt vast nooit iemand daadwerkelijk gereanimeerd, of op z'n minst cursus reanimatie gehad, anders had je nooit zo gereageerd. Over het algemeen reanimeert ambulancepersoneel niet zelf, omdat zij druk zijn met medicatie als adrenaline toe te dienen, het aanwezige politie, brandweer of reddingsbrigadepersoneel neemt deze fysieke taak dus over, en door de aanwezigheid van meerdere eenheden kan er afgewisseld worden wat de kwaliteit van een reanimatie (diepte, plaats, snelheid) ten goede komt! Nadenken voor je een reactie plaatst graag! Sterke aan de betrokkenen!!
Leo (18-2-2015 om 00:38)
Hoe treurig kan het zijn. Mensen die wellicht een mening ergens over hebben op voorhand " azijnzeikers te noemen. Me dunkt dat dit puur het uitlokken van agressie is.
gert (17-2-2015 om 22:47)
en inderdaad zoals hulpverlener al aangaf daar heb je weer de reacties zoals misantroop. @misantroop compliment voor je perfect gekozen alias.
Overkanter (17-2-2015 om 20:54)
@misantroop: leer tellen. Er staan 4 politievoertuigen (waarvan 1 OVD). 2 ambulances, 1 Volvo van het MMT (welke dus normaal met de heli komen, maar in dit geval met de auto ivm weersomstandigheden) en 1 auto van de reddingsbrigade. Dit alles vanwege de bijzondere omstandigheden en minder makkelijk bereikbare plaats van het incident. Bedankt @hulpverlener: goede post.
een vrouw (17-2-2015 om 20:33)
waar je ogen niet waren moet een mond niet praten sterkte voorde mevrouw tis al erg genoeg alleen niet slim om zonder id kaart te sporten ik heb altijd als ik ga trainen idd kaar bij me voor geval dat altijd handig
Zucht (17-2-2015 om 19:24)
@misantroop...tot je er zelf ligt zeker!
Cookie-instellingen beheren