Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 136 km

Hardloopster gereanimeerd na ongeval

Toegevoegd: 17-02-2015, 11.03 uur - Update: 17-02-2015, 11.42 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - De hulpdiensten zijn vanmorgen uitgerukt voor een melding van een reanimatie in de duinen bij Koudekerke.

Rond 08.50 uur werden twee ambulances gealarmeerd. Het incident speelde zich af in de duinen ter hoogte van het Vebenabos. Volgens de politie ging het om een hardloopster die was aangetroffen na een ongeval. Ter plaatse bleek het om een reanimatie te gaan.

Het slachtoffer is lange tijd gereanimeerd en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie heeft ze een ernstige hoofdwond opgelopen. Naast de ambulancedienst kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plekke, evenals een strandjeep van de reddingsbrigade. Ook werden behoorlijk wat politiemensen ingezet.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die eventueel gezien hebben wat er precies is gebeurd. Ook is de politie op zoek naar mensen die weten wie de vrouw is. Volgens de politie is het slachtoffer 45 tot 55 jaar oud. Ze had halflang donkerrood haar. Ze was 1.70 tot 1.75 meter lang, droeg een blauwe legging en had een blauwgroen jasje aan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (17-2-2015 om 19:04)
He Misantroop, ik weet niet hoevaak jij iemand hebt gereanimeerd maar alle handjes zijn bruikbaar. Bovendien moet er een enorm lange/steile helling worden afgedaald met een brancard! En als ze ergens anders nodig zijn, rijdt de helft direct weg als het moet! Kost geen cent extra, want ze zijn toch allemaal in dienst.
Bezoekster (17-2-2015 om 16:51)
Alle lof voor de hulpverleners en politie , ben het helemaal met hulpverlener eens, sterkte voor deze mevr.
misantroop (17-2-2015 om 15:01)
@hulpverlener. Preken voor eigen parochie. Ik tel vijf politievoertuigen, drie ambulances en een traumahelikopter. Hoeveel hulpverleners kunnen gelijktijdig één persoon reanimeren? Wat als er elders in de regio op hetzelfde moment ook hulp nodig is? Je reinste overkill. En dan wil de Veiligheidsregio gaan bezuinigen op de vrijwillige brandweer? Er moet eens gesnoeid worden in al die koninkrijkjes van bureaucraten en technocraten die achter hun bureau gezeten alles beter denken te weten en de meest belachelijke protocollen en procedures uit hun hoge hoed toveren. Zo lang die er zitten houden we situaties zoals deze. De ondoelmatigheid ten top.
zeeuwse (17-2-2015 om 14:39)
@hulpverlener,blij dat je zo'n reactie neerzet!Altijd dat commentaar op onze hv-ers! Ze doen altijd wat ze kunnen.Er kunnen er beter teveel zijn dan te weining.
Michelle (17-2-2015 om 14:26)
@hulpverlener, loop je niet wat op de zaken vooruit????
ex tholenaar (17-2-2015 om 14:04)
MMT zowel met Heli als met auto aanwezig? Hopen dat het goed afloopt met haar en ook dat er duidelijk wordt wat er gebeurd is.
Cookie-instellingen beheren