Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Hardloopster gereanimeerd na ongeval

Toegevoegd: 17-02-2015, 11.03 uur - Update: 17-02-2015, 11.42 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - De hulpdiensten zijn vanmorgen uitgerukt voor een melding van een reanimatie in de duinen bij Koudekerke.

Rond 08.50 uur werden twee ambulances gealarmeerd. Het incident speelde zich af in de duinen ter hoogte van het Vebenabos. Volgens de politie ging het om een hardloopster die was aangetroffen na een ongeval. Ter plaatse bleek het om een reanimatie te gaan.

Het slachtoffer is lange tijd gereanimeerd en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie heeft ze een ernstige hoofdwond opgelopen. Naast de ambulancedienst kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plekke, evenals een strandjeep van de reddingsbrigade. Ook werden behoorlijk wat politiemensen ingezet.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die eventueel gezien hebben wat er precies is gebeurd. Ook is de politie op zoek naar mensen die weten wie de vrouw is. Volgens de politie is het slachtoffer 45 tot 55 jaar oud. Ze had halflang donkerrood haar. Ze was 1.70 tot 1.75 meter lang, droeg een blauwe legging en had een blauwgroen jasje aan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hulpverlener (17-2-2015 om 12:53)
voordat er weer azijnzeikers reageren waarom er 4 politievoertuigen bij het ongeval aanwezig waren. Deze politiemensen hebben geholpen met reanimeren en vervoer van de zwaargewonde patiƫnt . mooie samenwerking tussen hulpdiensten.
Marco (17-2-2015 om 12:46)
Wellicht is een foto van de vrouw plaatsen een oplossing. Mensen zijn doorgaans visueel ingesteld. zoeken zal nu moeilijker zijn, vakantietijd ! Had de vrouw totaal geen legitimatie bij zich ? Ook geen mobiele telefoon ? Niet erg veilig dan.
adrie (17-2-2015 om 12:26)
Niet zo slim om zonder id kaart op pad te gaan Hoop dat het goed afloopt voor haar
Cookie-instellingen beheren