Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 148 km

Beknelling bij ongeluk Kwadendamme

Toegevoegd: 18-02-2015, 21.53 uur - Update: 19-02-2015, 10.34 uur
Door: Roland de Jong

KWADENDAMME - Bij een verkeersongeval op de Siguitsedijk in Kwadendamme is woensdagavond iemand bekneld komen te zitten. Dat meldt de politie.
 
Het ongeluk gebeurde rond 21.40 uur. Een 19-jarige bestuurster uit Baarland kwam uit de richting van Kwadendamme. In de bocht raakte de personenauto in de slip en botste tegen een boom. Hierbij raakte de linkervoorzijde van de auto beschadigd.

Volgens de politie kwam een passagiere (45) uit Baarland kwam bekneld te zitten. Ze is door de brandweer uit de auto bevrijd en voor onderzoek door een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (19-2-2015 om 17:16)
@ Desiree: Je hebt helemaal gelijk als je zegt dat het makkelijk is om een beginnende bestuurder er daarop af te rekenen.. Er zullen inderdaad , wat jij zegt en zelf bent een rustige rijder zijn... Maar aan gezien ik regelmatig op de weg zit zie ik ook jonge bestuurders rijden waarvan ik denk hoe heb jij in ...snaam een rijbewijs gehaald.. En niet alleen jongere bestuurders hoor ook de wat ervaren weg(mis)bruikers kunnen er wat van.. Hierbij bied ik je mijn excuses aan Desiree voor mijn ongepaste opmerking. En wat Michel Kool betreft ja ik ken de bocht en ja ik om uit de buurt.. :-) Ik heb die bewuste dag er zelf nog 2 keer gereden...
Michel Kool (19-2-2015 om 14:38)
Meneer A. Teneerste laf dat je jezelf A noemt, maar goed. Kent u deze bocht? Komt u uit de buurt? zo niet, heeft u totaal geen recht van spreken en is het hier op de reacties niet de bedoeling dat mensen zomaar het beter denken te weten en hun lippen een duw geven om interresanter voor te komen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Mijn vrouw zat naast mijn dochter in de auto en ik denk dat mijn vrouw het dus wel beter weet dan 1 of andere zogenaamde interresant figuur. Ik hoop dan ook dat u, Meneer A, zoiets zelf nooit hoef mee te maken want dan hoeven mensen zoals u ook niet stom te reageren.
oma joke (19-2-2015 om 14:01)
Hallo sorry ben haar oma en mijn dochter zat er ook in. Ze heeft beslist niet te hard gereden hoor en ik ben blij als oma en mama zijnde dat ze gelukkig niets ernstigs hebben maar al die vooroordelen over beginnende bestuurders is je reinste kolder zet dan aub niets neer. Als je al 40 jaar je rijbewijs hebt kan je zoiets ook over komen. De auto is te vervangen maar mijn kinderen niet denk daar eens over na.
Boekestijn (19-2-2015 om 13:55)
Leuk om te lezen dat mensen commentaar kunnen geven zonder dat ze de toedracht kennen van het ongeluk, hè A.
desiree (19-2-2015 om 13:47)
Thankx max en jos xxxx
desiree (19-2-2015 om 11:42)
A sorry ik haar moeder zat in de auto erbij spijt me zeer maar er is zeker niet te hard gereden is altijd makkelijk om beginnende bestuurders gelijk die stempel te geven de auto gleed inderdaad weg!! Het had iedereen kunnen gebeuren jong of oud!!! Dit is niet omdat het nu mijn dochter is maar omdat ik vind dat niet alle beginnende bestuurders gelijk de stempel krijgen van oh die rijd hard of oh die is onvoorzichtig nee er bestaan ook gewoon beginnende bestuurders die normaal rijden waarbij dit soort dingen gewoon gebeurd!! En blij dat het de auto was en niet wij!!!
Cookie-instellingen beheren