Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Extra controles in Goese binnenstad

Toegevoegd: 19-02-2015, 09.22 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Agenten en opsporingsambtenaren van de gemeente Goes scherpen de komende tijd de controles aan om de verkeersveiligheid en bereikbaarheid in de binnenstad te verbeteren.

Politie en gemeente kregen van winkeliers en winkelend publiek diverse klachten over de verkeersveiligheid en bereikbaarheid in het centrum van Goes. Het blijkt dat steeds meer verkeer door de binnenstad rijdt, waarbij het verkeersverbod genegeerd wordt. Hierbij is duidelijk geworden dat bestuurders niet in het bezit zijn van een vergunning of deze verkeerd gebruiken. Ook het feit dat er nog altijd veel fietsers door het voetgangersgebied rijden, is aanleiding om de controles aan te scherpen.

De controles richten zich op het verkeersverbod tussen 11.00 en 18.00 uur in het voetgangersgebied in de binnenstad. Op donderdagavond geldt dit verbod van 11.00 tot 21.00 uur. Zowel de politie als de gemeente Goes zullen voor overtredingen onmiddellijk bekeuringen uitdelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moeilijke tijden crisis in goes (19-2-2015 om 22:03)
geweldig ik hoop dat mensen thuis blijven of ergens anders uitgaan elke keer slaags daar met de politie of met irritante mensen, maar de veroorzaker van de problemen worden altijd ontzien of beschermd, triest hoor,.. gezelligheid is ver te zoeken, en van de parkeerwachters hoef je ook geen geduld of sympathie te verwachten. je parkeert je auto rustig bij de Westwal je kijkt zo een beetje globaal links rechts je ziet niks nergens een parkeerwachter je stapt uit loopt naar de dichtstbijzijnde parkeerautomaat komt terug en ja hoor weer een prent 80 euro!!! ik zoek die vuile rat nergens te bekekene uiteindelijk bezwaar getekend en niet betaald. moraal van de verhaal als je je gasten zo ontvangt komen ze niet meer terug.
wim (19-2-2015 om 18:17)
Dit zou toch niet hoeven te gebeuren,ik vind dit belachelijk om op die manier of we de verkeers-- borden handhaven, een ieder weet bij je rijexamen dat die gewoon opgevolgd dienen te worden en dat geld ook voor centrum van Goes.
Jan (19-2-2015 om 10:35)
Geweldig! dank u zeer
Cookie-instellingen beheren