Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatie om stroomstootwapen en munitie

Toegevoegd: 19-02-2015, 14.26 uur
Door: Rolf de Feijter

KORTGENE - Donderdagmorgen is in een woning aan de Burgemeester Snellenstraat in Kortgene een man aangehouden. Agenten vonden in de woning een stroomstootwapen.

De aanhouding van de 35-jarige man uit Bergen op Zoom vond rond 07.00 uur plaats. De politie had een tip gekregen dat de man vermoedelijk een wapen had. Naast het wapen vond de politie in de woning in Kortgene ook een gebruikershoeveelheid cocaïne. Gelijktijdig met dit onderzoek, werd een onderzoek gedaan in de woning van de man in Bergen op Zoom. Daar trof de politie munitie van een grootkaliber wapen aan.

De man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij donderdag verhoord. Het wapen, de cocaïne en de munitie zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-2-2015 om 19:01)
Wat heb je bange mensen waarom een stroomstootwapen in huis als je van niemand wat te verwachten kan als je eerlijk ben is zoiets toch niet nodig.en natuurlijk cocaïne. Vervolgens in B op Z een aanhouding en die beste man had een munitie van groot kaliberwapen die ze aantroffen ik kan niet begrijpen wat je met die rommel wil
Cookie-instellingen beheren