Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Zoektocht naar Rob Steijger (72) gestopt

Toegevoegd: 19-02-2015, 20.56 uur
Door: Rolf de Feijter

KAMPERLAND - De politie en andere hulpdiensten hebben de afgelopen dagen tevergeefs gezocht naar de vermiste Rob Steijger (72) uit Kamperland.

Zondagavond werd een lege bestelauto op de Oosterscheldekering aangetroffen. Deze is eigendom van de 72-jarige man uit Kamperland. Hij is deze dag voor het laatst gezien in zijn woonplaats. Het vermoeden bestaat dat hij bij de stormvloedkering vermoedelijk het water is ingegaan.

Zoekacties met speciale honden en een boot met sonarapparatuur hebben de afgelopen dagen niets opgeleverd. Vandaag is nog contact geweest met het landelijk team onderwater zoekingen van de landelijke politie-eenheid. De drie mogelijkheden (dreggen, sonar of duiken) zijn bekeken, maar niet mogelijk of te gevaarlijk. Er zijn hierdoor geen mogelijkheden meer om verder te zoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (20-2-2015 om 14:12)
Mij wel duidelijk uit de reacties dat ze geen enkel verstand van de stormvloedkering hebben . Het is onmogelijk om daar met wat dan ook te zoeken , vanwege de stroming , verschrikkelijk erg voor alle betrokkenen hou je stomme mening voor je zak maar zeggen erg genoeg toch , sterkte beste mensen.
ad (20-2-2015 om 10:12)
@zeeuwsvlaming: wat 'n rare conclusie trek jij, maar ja om 01:44 uur... Familie en alle andere betrokkenen: veel STERKTE...
zeeuwsvlaming (20-2-2015 om 01:44)
hoe hard het ook klinkt, dit lijkt heel duidelijk op een zelfmoord daad, verstandig van de hulpdiensten, om hier geen gemeenschapsgeld aan te verspillen....
Hulst (19-2-2015 om 23:42)
ik mag aannemen dat deze beslissing in overleg met familie en nabestaanden is gedaan !!! ik wens deze ook heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren