Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij auto-ongeluk Kortgene

Toegevoegd: 20-02-2015, 20.43 uur - Update: 20-02-2015, 21.56 uur
Door: Rolf de Feijter

KORTGENE - Bij Kortgene is vanavond iemand gewond geraakt bij een ongeluk waarbij een auto op zijn kop in een sloot terecht kwam.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.00 uur op de Oost-Westweg. Direct werden meerdere brandweervoertuigen en ambulances opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van beknelling. Ter plaatse bleek dat een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg was geraakt en op zijn kop in een naastgelegen sloot tot stilstand was gekomen.

Minstens één persoon is door de hulpdiensten uit de auto gehaald en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon vanavond nog geen verdere informatie geven over het ongeluk. De auto raakte flink beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sjaan (22-2-2015 om 20:25)
lieve roy ik ben zo blij dat het iets beter gaat heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren