Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vliegt over de kop in Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-02-2015, 16.31 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag een personenauto over de kop gevlogen en op een fietspad tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op de Lekstraat. Vermoedelijk heeft de auto eerst een berg met oud asfalt geraakt en is daarna tegen een stoep gereden. Vervolgens vloog de auto over de kop door de bossages heen en kwam op een naastgelegen fietspad weer op zijn wielen tot stilstand. Omdat mogelijk sprake was van beknelling rukten ook twee brandweerwagens uit. Ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

De bestuurder van de auto vluchtte na het ongeval. Hij werd in de buurt van de draaibrug aangehouden. Zijn passagier is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sam (22-2-2015 om 19:25)
als mijn vriend niet naar de andere kant stapte lag hij onder de auto en had hij het niet overleeft RIP
souburger (22-2-2015 om 17:52)
er had een kind onder deze auto kunnen liggen daar denke ze niet bij na als ze zo hard rijden, en dan ook nog je zogenaamde vriend in de auto gewond achter laten door te vluchten.wat voor niet normaal denkend ziellig persoon ben je dan. niet stoer niet slim en geen echte vriend volgens mij
jan (22-2-2015 om 17:49)
Betreft het hier een halve wegafzetting dan klopt van de bebording niet veel. De aannemer is toch verantwoordelijk als de bebording niet klopt.
JanDoedel (22-2-2015 om 17:40)
Laat me raden: de snelheid en gezien de vlucht van de chauffeur drank!
Vlissinger (22-2-2015 om 17:29)
Applaus voor deze topchauffeur, die het verkeer niet begrijpt en eigenlijk gewoon op de fiets moet gaan.
wittewijk (22-2-2015 om 16:59)
als het niet goed af had gelopen met de inzittende had het mij niks gedaan er lopen fietsen daar mensen kinderen en daar denken deze bestuurders niet bij na ,ze vluchten ook nog, hard aanpakken zou ik zeggen maar dat gebeurd niet jammer.
Cookie-instellingen beheren