Auto vliegt over de kop in Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-02-2015, 16.31 uur

Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag een personenauto over de kop gevlogen en op een fietspad tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op de Lekstraat. Vermoedelijk heeft de auto eerst een berg met oud asfalt geraakt en is daarna tegen een stoep gereden. Vervolgens vloog de auto over de kop door de bossages heen en kwam op een naastgelegen fietspad weer op zijn wielen tot stilstand. Omdat mogelijk sprake was van beknelling rukten ook twee brandweerwagens uit. Ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

De bestuurder van de auto vluchtte na het ongeval. Hij werd in de buurt van de draaibrug aangehouden. Zijn passagier is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Comazuipcultuur = normaal sociaal gedrag (25-2-2015 om 11:03)
@ van P, waarom vermoedelijk dronken en niet stoned ? Omdat het aantal ongelukken door wiet nagenoeg nihil zijn en ongelukken veroorzaakt door drankverslaafden dagelijkse kost is misschien ? Maar nee, de alcohol aanhang moet gelijk weer naar een ander wijzen terwijl ze statistisch zelf het overgrote probleem zijn. Ook appen maakt veel meer slachtoffers dan wietgebruik. In feite komt wietgebruik nagenoeg niet voor in de ongelukkenstatistieken en of de rijvaardigheid daar echt veel onder lijd is wetenschappelijk ook nog niet eens bewezen. Dus waarom het minst voorkomende onwaarschijnlijke volgens u dan het meest waarschijnlijke is ? Alcohol beinvloed wel je beoordelingsvermogen, zou dat er iets mee te maken kunnen hebben ?
Flip de Fluiter (24-2-2015 om 12:44)
Halve afzetting of niet, er staan duidelijk borden die aangeven "verboden in de rijden voor alle verkeer van beide zijde behalve voetgangers". Onder welke invloed de chauffeur was laat ik in het midden maar inzicht en theoretische kennis betreffende het verkeer had hij zeker niet. Alles is daar, en elders op de Stemerdinglaan, goed aangegeven dus m.i. is de aannemer nergens debet aan. Dat de bestuurder heeft zitten slapen kun je de aannemer niet aanrekenen.
van P (23-2-2015 om 10:22)
Waarom nu weer alcohol ? Miss was hij wel %$#@& stoned ??? Altijd maar alcohol schuld geven er bestaan meer slechte dingen.. Miss was hij wel aan app'n maar ieder geval veel te hard gereden anders kun je niet over de kop vliegen.. Ja nu weet iedereen in de familie en al zijn matties wat voor lafaard hij is door te vluchten..Zal wel meer op zijn kerfstok hebb'n... 2 jaar cel geven en verzekering moet zijn auto uiteraard niet vergoeden !!!!!
vlissingse (23-2-2015 om 08:58)
@ T4: Hoe kan je zoiets vergelijken met een hond? Een hond had trouw bij degene gebleven die daar nog in de auto zat. De bestuurder was gewoon een egoist!
Eddie (23-2-2015 om 08:17)
Ik weet niet of je wel eens door dat gedeelte van Oost Souburg bent gereden met de auto ? Valt mee dat dit het enige incident is. Het is echt een dodemansrit, overal liggen materialen, open gaten etc etc....dat dit wordt toegestaan is onbegrijpelijk. Maar wel vreemd dat de bestuurders weg rennen.
bertus (22-2-2015 om 22:15)
En weer zijn er die de drank de oorzaak geven, nu voor het verlaten van plaats van ongeval. Openstaande bekeuringen, crimineel verleden, voorwaardelijk....zijn zo een aantal redenen waarom mensen vluchten. De oorzaak weet ik niet, maar rijgedrag zal een mede oorzaak zijn. En mocht er drugs of alcohol in het spel zijn, wordt dat echt wel mee genomen in het onderzoek. Maar zeker stom en laf te noemen! Gelukkig geen verdere slachtoffers!!!