Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 94 km

Slachtoffer Hengstdijk is 80-jarige man

Toegevoegd: 24-02-2015, 09.56 uur
Het slachtoffer is een 80-jarige man.
Het slachtoffer is een 80-jarige man.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - De man die gisteren om het leven bij een verkeersongeval in Hengstdijk is een 80-jarige inwoner van de gemeente Hulst. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur plaats op de kruising van de Hengstdijksestraat met de Plattedijk. Het slachtoffer, een fietser, werd daar aangereden door een personenauto en overleed ter plekke. De auto reed op een voorrangsweg waar een snelheidlimiet geldt van 80 kilometer per uur. Vermoedelijk stak de fietser deze weg over.

De familie is in de loop van de dag in kennis gesteld van het noodlottig ongeval. De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De automobiliste, een 62-jarige vrouw uit Terneuzen, heeft een verklaring afgelegd.

Zie ook:
- Identiteit slachtoffer Hengstdijk bekend (23-02-2015)
Fietser overleden na botsing (23-02-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren