Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Schade bij frontale aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2015, 09.35 uur - Update: 25-02-2015, 20.31 uur
Er ontstond flink wat schade.
Er ontstond flink wat schade.
© Foto: Stefan Maljers
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Bij een ongeluk in Vlissingen zijn vanmorgen twee auto´s frontaal op elkaar gebotst. Eén persoon raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 07.35 uur op de Sloeweg ter hoogte van het Esso-tankstation. Twee auto's botsten frontaal op elkaar. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Een 41-jarige man uit Vlissingen is gewond naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hij kwam met zijn voertuig op de verkeerde weghelft terecht en botste vervolgens op zijn tegenligger. De twee inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.

Het verkeer is tijdelijk omgeleid via de uit- en invoegstroken van de tankstations. De auto's zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Door het ongeluk kwam ook olie op het wegdek terecht. De gemeente Vlissingen is hierover in kennis gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (25-2-2015 om 09:59)
De twee auto's zijn met hun respectievelijke linker koplampen tegen elkaar gebotst, dus blijkbaar is één van de twee over de middenas gekomen. Ik denk dat de lage stand van de zon hier voor verantwoordelijk was.
Richard (25-2-2015 om 09:56)
laat me raden... 1 van de betrokken auto's was net klaar met tanken en heeft de borden genegeerd en is de weg overgestoken om terug naar huis/werk te rijden. Dit gebeurd hier telkens weer opnieuw. En het is leuk dat die borden er staan, maar een bord en een doorgetrokken streep weerhoudt niemand om dit toch te doen, want even doorrijden tot de rotonde of tot afslag Westerzicht om te keren is zo'n gedoe (en kost ook extra benzine natuurlijk
Cookie-instellingen beheren