Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Schade bij frontale aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2015, 09.35 uur - Update: 25-02-2015, 20.31 uur
Er ontstond flink wat schade.
Er ontstond flink wat schade.
© Foto: Stefan Maljers
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Bij een ongeluk in Vlissingen zijn vanmorgen twee auto´s frontaal op elkaar gebotst. Eén persoon raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 07.35 uur op de Sloeweg ter hoogte van het Esso-tankstation. Twee auto's botsten frontaal op elkaar. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Een 41-jarige man uit Vlissingen is gewond naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hij kwam met zijn voertuig op de verkeerde weghelft terecht en botste vervolgens op zijn tegenligger. De twee inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.

Het verkeer is tijdelijk omgeleid via de uit- en invoegstroken van de tankstations. De auto's zijn door een bergingsbedrijf getakeld. Door het ongeluk kwam ook olie op het wegdek terecht. De gemeente Vlissingen is hierover in kennis gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (28-2-2015 om 19:00)
@zeeuwseshowride idd als die auto geen airbags had gehad dan wil ik niet weten wat er dan was gebeurt. Ik heb vrienden die nachtdiensten doen maar die doen aan carpolen voor het geval dat gebeurt...
Matthijs (26-2-2015 om 18:27)
Altijd gevaarlijke situaties daar bij de tankstations met die idioten die daar keren. Daar zie je echter nooit politie die daarop handhaaft en zorgt voor veiligheid. Wel staan ze 200 meter verderop zelf bewust gevaarlijke situaties te veroorzaken met hun geflits.
Zeeuwse Showride (26-2-2015 om 15:34)
@A: Bullshit, de Sloeweg is niks smaller dan andere doorgaande wegen dus daar kan het niet aanliggen. @M: Ik hoop ook dat zowel de Audibestuurder als de glazenwasser er goed vanaf komen. Wel wil ik de Audi -bestuurder aanraden om een andere baan te zoeken, dan wel te stoppen met de nachtdiensten!! Kennelijk is hij op een leeftijd dat hij die werktijden / druk niet meer aan kan. Dit had vele malen slechter af kunnen lopen
A (26-2-2015 om 01:11)
Dat kleine stukje weg daar, je zit daar zó dicht op elkaar met het tegenliggende verkeer. Sterkte.
m (25-2-2015 om 21:29)
Deze man van die audi vertelde mij dat hij net een nachtdienst had gehad en dat hij in slaap was gevallen. Ik hoop verder wel dat hij niks ernstigs heeft
R (25-2-2015 om 19:40)
Sterkt Arthur en Mike
Cookie-instellingen beheren